LAADUKASTA MAJOITUSTA KESKELLÄ LEVIÄ

Tule porukalla poikkeamaan tai viipymään pidemmäksikin aikaa – meiltä järjestyy viihtyisä majoitus Levin sydämessä. Hoidamme tarvittaessa muutkin lomajärjestelysi, jolloin voit itse keskittyä vain nauttimiseen.

Levikaira Apartments tarjoaa tasokkaita ja hyvin varusteltuja majoitusvaihtoehtoja sekä perheille että isommillekin lomaporukoille. Levin Kultarinne -alppitaloissa viihdyt tunturikylän ytimessä. Kelo- ja hirsiparitalot, Levikairat, ovat vastaus mökkitunnelmaa etsiville.

Lumiaikaan kaikkien huoneistojen hintaan sisältyy aina kaksi hissilippua käyttöön koko majoituksen ajaksi. Lipuilla voi lasketella Levin rinteissä mielensä mukaan vaikka aamusta iltaan tai käydä nauttimassa Lapin maisemista Gondoli-hissiajelulla.

Avaimet huolettomaan lomailuun Suomen suurimman elämyskeskuksen ytimessä

Levikairan majoitus- ja lomapalvelun ammattilaisten avulla löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan lomahuoneiston sekä varaat lomasi lisäpalvelut kätevästi samalla yhteydenotolla. Voit varata majoituksen helposti myös netistä, tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa vuorokaudenajasta riippumatta.

Ota yhteyttä majoitus- ja lomapalveluumme tai varaa kätevästi netistä

 

Seuraa somessa!