TUNTURIKYLÄ KUTSUU LOMANVIETTOON

Matkakohteena Levi on uskomattoman monipuolinen. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Vaikka Levi onkin tunnettu Lasketteluja hiihtokohteena on täällä kuitenkin myös paljon muutakin ja jokaiselle vuodenajalle jotain. Kylästä löytyy aktiviteetteja niin perheille, bilettäjille kuin intohimoisimmillekin harrastajille.

Levillä voi nähdä kaikki vuodenajat. Syksyn värikäs ruska, talven lumoava kaamos, kevään aurinkoiset hanget ja kesän unohtumaton yötön yö.  Syksyllä ja talvella on mahdollisuus nähdä pimeän tultua revontulia. Ajankohtaisen revontuliennustuksen voi katsoa Levi.fi-nettisivuilla.

Levin monipuoliset harrastus mahdollisuudet

Kesäisin ja syksyisin on mahdollisuus erilaisiin pyöräilyharrastuksiin, tavalliset tai sähköllä toimivat fatbiket ja vaikka mahdollisuus alamäkipyöräilyyn hurjapäille. Levillä voi golfata suomen pohjoisimmalla 18-reikäisellä golfkentällä aivan tunturin kupeessa. Löytyy täältä neljä erilaista frisbeegolfrataakin eri vaikeusasteilla. Radat kiertävät ympäri Levi-tunturia. Leviltä pääsee helposti kiertämään Lapin monia eri tuntureita. Kävelymatkan päästä löytyy itse Levi- ja Kätkätunturi, mutta ei ole kaukana myöskään Särkitunturi tai Kumputunturikaan ja Tunturi Lapin alueeltahan kyllä tuntureita valloitettavaksi löytyy.

Monipuolinen seikkailupuisto on kesäisin avoinna.

Talvisin ja keväällä Levillä voi tietysti ennen kaikkea lasketella, lautailla ja hiihtää. Levin latuihin voi tutustua paremmin tästä. Erilaisia safareita järjestetään ympäri vuoden revontulien metsästyksestä husky ajeluihin ja moottorikelkkasafareihin.

Kaikista palveluista saat lisätietoja meidän myyntipalvelumme kautta tai suoraan www.levi.fi. Talvisin kattava suksibussireitistö takaa helpon liikkumisen tunturin ympärillä ilman omaa autoakin.

Kansainvälisen elämyskeskuksen vuosi huipentuu aina marraskuiseen World Cup Levi –alppihiihdon maailmancup-kilpailuun, jolloin tunturikylällä voi nähdä maailmankuulut urheilijat ja kokea mieleenpainuvimmat suoritukset Levi Black-kisarinteen laidalla.

Ympärivuotisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Levin viihdemaailma ei jätä ketään kylmäksi, rinneravintoloiden sekä iltaelämän monipuolisuuden vuoksi. Kun maamme parhaat esiintyjät ja artistit kiertävät Lappia, Leviä he eivät jätä väliin – tunnelma on taatusti katossa!

Tutustu Levin tapahtumakalenteriin ja bongaa mieleiset keikat ja artistit Levillä.

Levi perheille

Levillä riittää puuhaa myös perheen pienimmille. Mäenlasku ja talvinen ulkoilu on helppo aloittaa Lastenmaasta. Säästä ja vuodenajasta riippumatta perhe voi yhdessä viettää laatuaikaa pulahtamalla kylpylään, poikkeamalla keilailemaan tai tutustumalla poroihin ja huskykoiriin. Iloista tekemistä yhdessä iästä riippumatta löytyy Leviltä paljon, katso lisää ajanviettomahdollisuuksia Levi.fi –nettisivuilta.

Kuinka saapua Leville?

Kaikki tiet vievät Leville! Kittilän lentokenttä on vain 15 kilometrin etäisyydellä Levistä. Sinne Finnair lentää ympäri vuoden. Lentokentältä Leville pääsee bussilla, taksilla, vuokra autolla tai yksityiskuljetuksella, näistä lisätietoa myyntipalvelustamme.

Rovaniemelle pääsee ympärivuotisesti sekä junalla että lentäen. Sieltä Leville on matkaa noin 170 kilometriä ja matka taittuu helposti bussilla. Matka kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Junalla pääsee myös Kolariin, josta ajelee noin tunnin verran Leville.

Onnibussi kulkee sesonki aikaan hyvinkin halvalla jopa Helsingistä asti.