MAJOITUS- JA LOMAPALVELUT LEVILLÄ

Majoitus- ja lomapalvelua yli kymmenen vuoden Levi-kokemuksella

Levikairan majoituskohteet sopivat oivallisesti seurueille ja ryhmille, jotka haluavat viihtyä huoletta tilavassa ja laadukkaassa huoneistossa keskellä parasta Leviä. Tule työporukalla, kutsu ystäväsi lomanviettoon tai juhli vuosipäiviä tunturikylän ytimessä. Hyödynnä Levikairan majoitus- ja lomapalvelua ja anna Levin-tuntijoidemme räätälöidä lomasi!

Puhelin: +358 50 462 6300
e-mail: info@levikaira.fi

Voit myös tehdä nettivarauksen, jolloin näet samalta istumalta varaustilanteen sekä voit tutustua majoituskohteisiin tarkemmin. Katsahda sivun alaosaan, täytä päivämäärät sekä seurueesi koko ja siirry varaamaan.

Levikaira Apartments – Levin lomasi asiantuntijat

Huoneistomme ovat tarjonneet asiakkaille Levin parhaita majoituskokemuksia jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Haluamme varmistaa, että jokainen Levillä vietetty päivä on matkailijalle mahdollisimman huoleton. Siksi panostamme asiakaspalveluun ja juuri sopivan majoituskohteen löytämiseen lisäpalveluineen. Leville tuleminen ja Levillä viihtyminen on helppoa, kun valitsee asiantuntevan palvelun.

Olemme olleet tyytyväisiä uudistuneeseen nettipalveluumme, josta voi varata yhdeltä istumalta sopivan majoituksen kellonaikaan katsomatta. Pidämme silti edelleen erittäin tärkeänä henkilökohtaista asiakaspalvelua ja meidät tavoittaakin aina myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Paljon kiitelty huolintapalvelumme huolehtii huoneistojen käytännön asioista. Siivous ja liinavaatehuolto sekä yksityiskohtainen huoneistoneuvonta hoituu ammattitaidolla huolintayhtiön toimesta. Myös majoituskohteen avaimet ja ovikoodit saa tulopäivänä heiltä.

Levikaira Apartments huolinta ja siivoukset:
LeviNetti Oy / Päivi Similä,
p. 0400-970 022
email. paivi.simila@levi.fi

Lisäpalvelut majoituskohteeseen

Varaa kätevästi kaikki lomamatkasi palvelut meiltä kerralla! Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota laajan kirjon erilaisia lisäpalveluita majoituskohteisiimme sekä elämyksiä Levin lomalla viihtymiseen.

Pitopalvelu toimittaa makoisat tarjoilut suoraan majoituskohteeseen ympäri vuoden. Halusitpa sitten kestitä vieraitasi tai yllättää ystäväsi, järjestämme pidot majoituskohteeseesi käden käänteessä. Pötyä pöytään ja suut makiaks!

Voit tilata myös ruokailun koko seurueellesi yhdessä Levin monista ruoka- ja seurusteluravintoloista. Tilausruokailu kannattaa varata ennakkoon, tarjolla maittavia elämyksiä muun muassa kotaravintolassa, kammissa tai lumiravintolassa. Makuja eri puolilta maailmaa, paikallisia perinneherkkuja ja niiden suussa sulavia yhdistelmiä.

Ohjelmapalvelut tekevät elämysten kokemisen helpoksi. Varattavissa yhteistä tekemistä, seikkailuja ja nautinnollisia tuokioita kauniissa Lapissa. Hurjapäät voivat kokeilla moottorikelkkailun ja jääkartingin lisäksi liitämistä vetovarjolla tai surffaamista jäällä ja lumella. Lapin eläimet kutsuvat safareille, hyppää koiravaljakon kyytiin tai nauti porokyydistä.

Kuljetuspalvelut järjestämme myös tarvittaessa. Hoidamme paikalle laadukkaat tilausajobussit eri kokoisten seurueiden kuljettamiseen.

Hyvinvointipalvelut tarjoavat entistä nautinnollisemman lomakokemuksen. Levillä on mahdollista rentoutua erikoissaunoissa ja kylpylässä, tilata miellyttävä hierontatuokio tai nauttia kauneushoidoista. Kysy meiltä lisää.

Myös muita Levin palveluita tarjolla yhteistyökumppaneidemme kautta.

Tutustu tarkemmin Levin monipuolisiin ohjelmapalveluihin, elämyksiin, tapahtumiin ja ravintolapalveluihin.

Sinua palvelevat

Päivi Similä
Yrittäjä, lomahuoneistojen huolintapalvelut