Tärkeitä huomioita Levillä lomailuun!

Myyntipalvelumme on jälleen normaalisti töissä ma-pe 9-17.

Monia mietityttää Leville matkustaminen tänä keväänä. Alla tietoa ja toimia turvallisen matkustamisen edistämiseksi Levillä.

Huomioittehan kaikessa tekemisessä turvavälit, maskin käytön sekä käsien huolellisen peseminen. Huolehdittehan maskit oikeaoppisesti roskiksiin :) Ja lataa nyt viimeistään Koronavilkku-sovellus!

ASUMINEN: Mökissä/alppitaloissamme majoittuminen on turvallista ja kontakteja helppo välttää. Meille majoittuessa ei tarvitse kohdata asiakaspalvelijoita, vaan avaimista tai ovikoodista sovitaan huolitsijamme kanssa. Kohteistamme löytyy käsisaippuaa ja käsidesit valmiina.

SYÖMINEN: Monet ravintolat tarjoavat tällä hetkellä take away palvelua. Alla olevasta linkistä voi käydä tarkistamassa Levin tarjonnan. Lisäksi paikalliset ruokakaupat sekä Levillä että Kittilässä tarjoavat ruokien kotiinkuljetusta tai kaupalta noutoa. Kauppatilaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä kapasiteetti on heillä rajallista.

Linkistä löydät tietoa myös rinne- ja latukahviloiden tämän hetkisestä toiminnasta.

https://www.levi.fi/info/take-away.html

Lisäksi esimerkiksi Levin Lemmikkitarvike Kittilästä kuljettaa lemmikkien ruokia Leville tilauksesta.

www.levinlemmikkitarvike.fi, tilaukset sähköpostilla.

HARRASTAMINEN: Hissiliput suosittelemme ostamaan etukäteen netistä. https://www.levi.ski/hissiliput

Hisseihin mennään ainoastaan omalla porukalla ja rinteissä sekä laduilla turvavälit on helppo pitää. Luonnossa on tilaa liikkua!

Mökille voi tilata muun muassa Fatbiket, jolloin jonottamista vuokraamoissa on helppo välttää! Tästäkin lisäinfoa aiemmassa take away .linkissä.

Levi Wellness Club kuntosalipalvelut ovat auki. Heillä asioiminen on turvallista ja sali on niin iso, että sielläkin turvavälit toteutuvat. Lisää Wellness clubin palveluista heidän omilta sivuiltaan: https://leviwellnessclub.fi/ tai seuraa Facebookissa!

Alueen aukioloajat löytyvät tästä linkistä: https://www.levi.fi/info/aukioloajat.html

KORONAOHJEISTUS: Levi-Kittilä alueen koronaohjeistus http://www.kittila.fi/koronaohjeet-ja-tiedotteet

Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme, jokaisen toiminnalla on nyt merkitystä!